Μονάδα Ολοκληρωμένης Αξιοποίησης του Δένδρου της Μουριάς
Συμμετέχοντες
• Γεωργία Διάκου-Λομνιού, Τελειόφοιτη Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
• Ιωάννα Αγγελοπούλου, Τελειόφοιτη Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
• Αναστασία-Μυρτώ Σκοπελίτου, Τελειόφοιτη Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
• Hλιάνα Καρούση, Απόφοιτη Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
• Βίκυ Σπυροπούλου, Απόφοιτη Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Αντικείμενο Επιχειρηματικής Δραστηριότητας
Με επίκεντρο το δέντρο της μουριάς, η υπό σύσταση εταιρεία στοχεύει στο να παράγει, με πρώτη ύλη τα φύλλα και τον καρπό, υψηλής ποιότητας μετάξι και πιστοποιημένα βιολογικά τρόφιμα.
Η Καινοτομία
• Ολοκληρωμένη διαχείριση μουριάς
• Στήριξη δύο καθετοποιημένων κλάδων παραγωγής πάνω στο δέντρο της μουριάς
•Καινοτόμα προϊόντα: αποξηραμένο μαύρο μούρο, σιρόπι μούρου, σιρόπι για γρανίτα μούρου
Το Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα
• Νέα προϊόντα τροφίμων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστική τιμή
• Πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής ακατέργαστου μεταξιού
Η Εταιρεία
Photo Gallery