Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η ενημερωτική Συνάντηση-Συζήτηση, «Digital Business in Practice. 10 Essentials!» στο EkinisiLAB

EFI_4454_CROPPED_RESIZED1Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του EkinisiLAB για την ανάπτυξη δεξιοτήτων αλλά και εμβάθυνσης σε ειδικότερα θέματα επιχειρηματικότητας, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση-συζήτηση με θέμα «Digital Business in Practice. 10 Essentials!», την Τρίτη 04/11/14, από 17.00 έως 20.00, στον χώρο φιλοξενίας EkinisiLAB, Καρύτση 5, στην Αθήνα.

Τη συζήτηση συντόνισαν ο κ. Νίκος Βαρβαδούκας, Μέλος ΔΣ GRECA, Digital & CRM Director Public, Ελλάδα/Κύπρο και ο κ. Φώτης Αντωνόπουλος, Μέλος ΔΣ GRECA, co-founder oliveshop.com, e-Commerce Director myshoe.gr.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν οι ομάδες του Α’ Κύκλου του προγράμματος και ο κ. Γιάννης Σιδηρόπουλος, Project Manager του Τομέα Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας του ΣΕΒ.

Μετά την εισαγωγική παρουσίαση των βασικών αρχών και ζητημάτων του ηλεκτρονικού εμπορίου και digital marketing ακολούθησε ανάλυση των βασικών ζητημάτων που απασχολούν τα επιχειρηματικά σχήματα και δόθηκαν στοχευμένες συστάσεις.

Κατεβάστε εδώ τις ενημερωτικές σημειώσεις