Η 4PRO παρουσιάζει το καινοτόμο διαγνωστικό σύστημα τσιμπίδων ηλεκτροσυγκόλλησης, στο Euromaintenance 2016

EuroMaintenance-2016-crop-bigΣτo Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Euromaintenance 2016 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το διήμερο 30 Μαΐου – 1 Ιουνίου 2016, ο κ. Ιωάννης Εμμανουηλίδης ιδρυτής της εταιρείας 4PRO Μον. Ε.Π.Ε., θα παρουσιάσει το θέμα: «INNOVATIVE PREDICTIVE MAINTENANCE SYSTEM FOR THE WELDING INDUSTRY».

Η παρουσίαση αφορά στο καινοτόμο διαγνωστικό σύστημα τσιμπίδων ηλεκτροσυγκόλλησης TID (Torch Intelligent Diagnostic) System που έχει αναπτύξει η εταιρεία, το οποίο είναι μοναδικό σε παγκόσμιο επίπεδο και υπόσχεται να φέρει πρωτοποριακές αλλαγές στον τομέα της συντήρησης, σε γραμμές παραγωγής συγκολλήσεων.

Tο προϊόν είναι καινοτόμο και μοναδικό στο είδος του γιατί προσφέρει υπηρεσίες προβλεπτικής συντήρησης, χρησιμοποιώντας τιμές από αποθηκευμένη database. Παράλληλα, προσφέρει υπηρεσίες ψηφιακές και ευκολίες πρόσβασης και καταγραφής δεδομένων, κάτι που δεν υπάρχει έως σήμερα στο συγκεκριμένο τομέα. Τέλος, λόγω της αυτόματης διαδικασίας ελέγχων, εξαλείφει την πιθανότητα λάθους παράλειψης ή καταγραφής λάθους τιμής, οφειλόμενα σε ανθρώπινο παράγοντα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ