Ο  ΣταSTAVROS KYRIAKOULIAS CROPPEDύρος Κυριακούλιας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σπάρτη. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός (BSc, MSc) στο Πανεπιστήμιο του Manchester (U.M.I.S.T.).

Ξεκίνησε την καριέρα του στο εξωτερικό αποκτώντας εμπειρία για σειρά ετών σε βιομηχανικό περιβάλλον στον Πολυεθνικό Όμιλο “Cussons International Ltd” και κατέχοντας διαδοχικά τις παρακάτω θέσεις: Project & Engineering Manager, Production Manager, Factory & Supply Manager.
Κατόπιν εντάχθηκε ως μέλος του στελεχιακού δυναμικού της Beiersdorf Hellas ΑΕ στους τομείς της Τεχνικής Δ/νσης, της Δ/νσης Εργοστασίου και του Materials Management όπου και εν συνεχεία διετέλεσε Director of Operations, έχοντας την ευθύνη του Εργοστασίου και του τμήματος Logistics.
Συνέχισε την διαδρομή του στην Beiersdorf ως Supply Chain Director & GR Country HUB Manager, έχοντας την ευθύνη της διαχείρισης του συνόλου της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και του Customer Service για την Ελληνική θυγατρική, την εκπροσώπηση του Υποκαταστήματος της εταιρείας Beiersdorf Customer Supply GmbH στην Ελλάδα, καθώς και συμμετοχή σε πολλαπλά Πανευρωπαϊκά Projects του Ομίλου.

Αυτή τη στιγμή εργάζεται συνεχίζοντας την προσφορά του στην Beiersdorf MU – Southern Europe στο τμήμα Supply Chain, Quality, Safety/Health & Environment Manager – Southern Europe, έχοντας την ευθύνη της Διασφάλισης Ποιότητας, της Ασφάλειας των προϊόντων και της Περιβαλλοντικής Διαχείρισης της εταιρείας για τις Χώρες Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Κύπρο, και Ισραήλ.

Παράλληλα για σειρά ετών είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL).